ChatGPT Plus FAQs

ChatGPT, med över 180 miljoner användare, har 1,5 miljarder besök per månad på OpenAI:s webbplats. Den lanserades den 30 november 2023 och fick snabbt över 1 miljon användare på 5 dagar. I augusti 2023 fanns en gratisversion med GPT-3.5 och en ChatGPT Plus för 20 USD/månad, som erbjuder avancerade modeller och funktioner, inklusive GPT-4 och DALL E, tillgängliga för användarna.

Den 9 februari 2023 introducerade OpenAI experimentella alternativ för Plus-plananvändare, inklusive tillgång till olika ChatGPT-versioner som ”Turbo”-versionen för snabbare svar. Uppdateringar den 13 februari 2023 förbättrade ChatGPT:s prestanda för användare av gratisplanen och uppgraderade automatiskt ChatGPT Plus-användare till en snabbare version. Den internationella tillgängligheten för ChatGPT Plus utökades och den 19 juli 2023 fördubblades meddelandegränserna till 40 var 3:e timme.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Hur mycket kostar ChatGPT Plus?

ChatGPT, det kraftfulla AI-verktyget, kan utföra alla typer av uppgifter. Den avancerade GPT-4-modellen som kan nås via ChatGPT Plus kan dock nås med en $ 20 / månad.

Vilken modell använder ChatGPT Plus?

Den grundläggande ChatGPT använder GPT-3.5-modellen. Men när användare byter till ChatGPT Plus kan de använda GPT-4-modellen.

Hur många användare kan använda ChatGPT Plus?

Ett ChatGPT-konto kan inte användas av flera användare. På samma sätt är varje ChatGPT Plus-plan knuten till ett specifikt användarkonto och en licens. Att dela planen med någon annan användare kan dock bryta mot användarvillkoren.

Vad gör ChatGPT Plus?

ChatGPT Plus kan nås av betalda abonnenter som betalar en månadsavgift på $ 20. Den består av de senaste modellerna och funktionerna som gör det möjligt för användare att snabbt utföra enkla till komplexa uppgifter. ChatGPT Plus kan skapa en marknadsföringsplan för dig, skriva försäljningsmejl, visa de bästa flygningarna, skapa recept och göra mycket mer med bara några få uppmaningar.

Kan jag använda ChatGPT Plus gratis?

Nej, du kan inte använda ChatGPT Plus gratis. En månadsavgift på 20 USD måste betalas för att få tillgång till funktionerna i ChatGPT Plus. En användare kan dock komma åt någon annans ChatGPT Plus-konto som kan dela gratis.

Hur kan jag avbryta min prenumeration?

En användare kan enkelt säga upp prenumerationen när som helst genom att gå till ”Min plan” i sidofältet. Klicka på ”Hantera min prenumeration” i popup-fönstret och välj sedan ”Avbryt plan” på Stripe-kassasidan. Din uppsägning träder i kraft dagen efter ditt nästa faktureringsdatum. Kom ihåg att säga upp minst 24 timmar före nästa faktureringsdatum för att undvika avgifter. Prenumerationsavgifter återbetalas inte.

Var hittar jag min faktura för ChatGPT Plus?

En användare kan se sin faktura från sidomenyn genom att klicka på ”Min plan”. Klicka sedan på ”Hantera min prenumeration”. ChatGPT skickar inte automatiskt månadsfakturor till ChatGPT Plus-användare.

Är ChatGPT Plus samma sak som GPT-4?

När en användare betalar för tjänsterna i ChatGPT Plus ger det tillgång till GPT-4. Användare kan dock fortfarande inte köpa obegränsade prompter. Betalda abonnenter är för närvarande begränsade till 40 meddelanden / 3 timmar. Användare kan dock alltid byta till den grundläggande GPT-3.5-versionen när de träffar promptgränsen.

Är betald ChatGPT värt det?

ChatGPT har för närvarande cirka 180.5 miljoner användare. Många användare, efter att ha testat funktionerna i ChatGPT Plus, har hävdat att det är värt pengarna. Betalda prenumeranter får snabbare svarstider med prioriterad tillgång till tjänsten. ChatGPT Plus-användare kan också utforska andra funktioner som GPT-butiken och webbsurfningsfunktioner.

Jag vill använda ChatGPT Plus med känsliga uppgifter. Vem kan se mina konversationer?

Enligt riktlinjerna för ChatGPT kan de granska konversationer för att förbättra sina system och se till att innehållet överensstämmer med policyerna. Användare kan se sekretesspolicyn och användarvillkoren för att veta hur ChatGPT hanterar data.

Ingår ChatGPT API i ChatGPT Plus-prenumerationen?

Nej ChatGPT API har sin egen prissättning och faktureras separat. ChatGPT Plus-prenumerationen täcker endast användningen av ChatGPT och kostar 20 USD/månad.

Finns det några användningsgränser för mitt konto?

ChatGPT Plus har ett tak på 40 meddelanden var 3:e timme på GPT-4. Det är begränsat till en 4K-kontext.

Finns det en årlig plan tillgänglig?

För närvarande erbjuder ChatGPT inte årlig fakturering eller möjligheten att förskottsbetala för flera månader med ChatGPT Plus-abonnemang. ChatGPT Plus-prenumerationer faktureras månadsvis från och med prenumerationens startdatum.

Är ChatGPT Plus värt det för programmerare?

Ja, de avancerade funktionerna i GPT-4 gör det möjligt för programmerare att både skriva och felsöka koden. Modellen stöder olika programmeringsspråk och kan generera kod på nolltid med noggrannhet och precision.